◀ Tillbaka

Köp Frilansspelet

Frilansspelet är en ny typ av digitalt läromedel för gymnasium, yrkeshögskola, folkhögskola, universitet och högskola. Det fungerar som en bro mellan studiernas värld och yrkeslivet. Frilansspelet fungerar även för den som funderar på att starta egen verksamhet. Frilansspelet erbjuder en trygg miljö att träna förmåga och förhållningssätt till både entreprenörskap och intraprenörskap.

Frilansspelet

Användarlicens
Frilansspelets användarlicens är giltig från en månad till ett år, vilket ger möjlighet till återkommande träning. Licensen är personlig och kan ej överlåtas. Skapa Användarkontot inom två månader efter inköp, därefter förfaller licens-nyckeln. Giltighetstiden för licensen startar när Användarkontot skapats.

Lärarlicens
I lärarlicensen finns möjlighet att ansluta elever/studenter till en gemensam grupp, för att förenkla bedömning av kunskapsinhämtning och underlätta examination. Lärarlicensen innehåller också lärarstöd som används i undervisningen tillsammans med Frilansspelet. Vid köp av mer än 20 elevlicenser får du en gratis lärarlicens. Skapa Lärarkontot inom två månader efter inköp, därefter förfaller licens-nyckeln. Giltighetstiden för licensen startar när Användarkontot skapats.

Lärarlicensen går endast att köpa på faktura. Om du som lärare köper en licens på kort och sedan vill uppgradera till lärarlicens, var god kontakta Good Learning tel 08-98 00 42 eller skicka epost till info@goodlearning.se så löser vi det.

Betalsätt
Betala med kort eller faktura (Vid pappersfaktura tillkommer 35 SEK).

Rabatter
Rabatterat pris för studenter om Frilansspelet är obligatorisk kurslitteratur.
För utbildningar har vi paket-priser där det ingår en gratis lärarlicens.

Systemkrav:
Frilansspelet kräver uppkoppling mot internet och en modern webbläsare. Spelet är helt webbaserat och kräver ingen nedladdad programvara. Användare av Windows 10 kan ladda ner appen Frilansspelet på Microsoft Education Store. Frilansspelet fungerar med webbläsare på datorer, surfplattor och smartphones.

Köp Frilansspelet