◀ Tillbaka

Köp Frilansspelet

Frilansspelet är en ny typ av digitalt läromedel för gymnasium, yrkeshögskola, folkhögskola, universitet och högskola. Det fungerar som en bro mellan studiernas värld och yrkeslivet. Frilansspelet fungerar även för den som funderar på att starta egen verksamhet. Frilansspelet erbjuder en trygg miljö att träna förmåga och förhållningssätt till både entreprenörskap och intraprenörskap.

Frilansspelet

Användarlicens
Frilansspelets användarlicens är giltig ett år, vilket ger möjlighet till återkommande träning. Licensen är personlig och kan ej överlåtas. En licens kostar 495 kr (ex moms) och betalas med kort eller faktura.

Lärarlicens
Det finns en utökad lärarlicens med möjlighet att ansluta elever/studenter till en gemensam grupp, för att förenkla bedömning av kunskapsinhämtning och underlätta examination. Lärarlicensen innehåller också lärarstöd som används i undervisningen tillsammans med Frilansspelet.

Lärarlicensen går endast att köpa på faktura. Vid köp av elevlicenser ingår lärarlicensen. Om du som lärare köper en licens på kort och sedan vill uppgradera till lärarlicens, var god kontakta Good Learning tel 08-98 00 42 så löser vi det.

Systemkrav:
Frilansspelet kräver uppkoppling mot internet och en modern webbläsare. Spelet är helt webbaserat och går inte att ladda ner i datorn.

Beställningsformulär

Välj betalsätt:

Förnamn* Efternamn* E-Post* Telefon Säte Utbildning Övrigt

Faktureringsadress

Fakturan skickas via e-post.

Postadress* Postnummer* Postort* Land Referens


Faktura e-post

Välj produkter

  • Prislista (ex. moms 25%)

  • 1 - 10 styckpris     495 kr
  • 11 - 30 paketpris 4 995 kr
  • 31 - 60 paketpris 7 995 kr
  • 61 - 90 paketpris 9 995 kr
  • Fler = offert
Frilansspelet Användarlicens, antal
Frilansspelet Lärarlicens, antal
Total 0,00
Moms 0,00
Summa 0,00

Bekräfta köp


kundavtalet.

Good Learning förbehåller sig rätten att godkänna beställningen.

Leveransinformation: Vi hanterar varje beställning skyndsamt och så fort beställningen är godkänd skickas en orderbekräftelse och licensnyckel. Det sker vanligtvis inom två dagar. Faktureringsavgift på 35 kr tillkommer.